Beachflags

Behöver du hjälp med att ta fram original till beachflaggor eller endast beställa tryck på beachflaggor så har du kommit rätt!

Henningsons Tryckeris utbud av bechflaggor består av en rak modell, hajfena och droppen i olika storlekar. Vi har även ett antal varianter på fötter, jordankare och transportväskor. Allt med hög kvalité till ett bra pris.

Beachflaggorna trycks på en sida i färg, trycket syns 80-90% på baksidan (spegelvänt).

Har ni frågor kring att trycka beachflaggor eller undrar du om pris på beachflags är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi er.

 

Du kanske också är intresserad av:

Snäppramar

Snäpplister

Trottoarpratare

Skyltar

Bärkasse

Reklampennor

Henningsons Tryckeri AB har arbetat med tryck sedan 1947 och har en gedigen erfarenhet. Vi står för engagemang, erfarenhet och kunskap. Idag är vi ett komplett grafiskt center med hela produktionskedjan under samma tak.

 

I vår moderna maskinpark produceras trycksaker av högsta kvalité. De större upplagorna trycks i offsettryck och de mindre i digitaltryck eller så kallat Print on demand. Adressering och variabeldata printas med lasertryck och inkjet. I storformat använder vi oss av bläckstråleteknik för bästa resultat.

Som kund hos oss får du hjälp med allt från idé och tryck till distribution och lagerhållning – självklart Svanenmärkt.