Broschyr – Häfte

Behöver du hjälp med att ta fram original till din broschyr – häfte eller endast beställa tryck så har du kommit rätt!

Vi på Henningsons Tryckeri har stor erfarenhet av olika tryckuppdrag. Vår personal och maskinpark passar perfekt för att kunna trycka broschyrer med hög kvalité till ett bra pris – dessutom svanenmärkt.

En broschyr består av flera ark som falsas och binds i ryggen med t.ex. klammerhäftning eller limbindning.

Kärt barn har många namn brukar man säga och det stämmer verkligen på broschyrer som t.ex. företagspresentation – katalog – årsredovisning – manual – rapport – klubbtidning – magasin – produktkatalog – häfte.

Har ni frågor kring att trycka en broschyr och häften eller undrar du om pris på broschyr är du välkommen att kontakta oss.

 

 

 

 

Du kanske också är intresserad av:

Snäppramar

Snäpplister

Trottoarpratare

Skyltar

Bärkasse

Reklampennor

Henningsons Tryckeri AB har arbetat med tryck sedan 1947 och har en gedigen erfarenhet. Vi står för engagemang, erfarenhet och kunskap. Idag är vi ett komplett grafiskt center med hela produktionskedjan under samma tak.

 

I vår moderna maskinpark produceras trycksaker av högsta kvalité. De större upplagorna trycks i offsettryck och de mindre i digitaltryck eller så kallat Print on demand. Adressering och variabeldata printas med lasertryck och inkjet. I storformat använder vi oss av bläckstråleteknik för bästa resultat.

Som kund hos oss får du hjälp med allt från idé och tryck till distribution och lagerhållning – självklart Svanenmärkt.