Folder

Ska du trycka en folder så har du kommit rätt!

Vi på Henningsons Tryckeri har stor erfarenhet av olika tryckuppdrag. Vår personal och maskinpark passar perfekt för att kunna trycka foldrar med hög kvalité till ett bra pris – dessutom svanenmärkt.

Vi har stor kunskap och lång erfarenhet inom design och vi hjälper gärna till med layout och formgivning!

En folder är en trycksak som består av ett tryckt ark som man falsar (viker) en eller flera gånger. Vi kan falsa foldrar på många olika sätt och i alla tänkbara format. Några olika varianter på falsningar är parallellfalsning, korsfalsning, dragspelsfalsning och altarskåpsfalsning.   

I vår bransch heter det kort och gott folder men ute i stora världen finns det många olika benämningar t.ex. informationsfolder, säljfolder, presentationsfolder, monteringsanvisning, vikt blad, reklamfolder.   

Har ni frågor kring att trycka en folder eller undrar du om pris på folder är du välkommen att kontakta oss.

 

 

 

 

 

Du kanske också är intresserad av:

Snäppramar

Snäpplister

Trottoarpratare

Skyltar

Bärkasse

Reklampennor

Henningsons Tryckeri AB har arbetat med tryck sedan 1947 och har en gedigen erfarenhet. Vi står för engagemang, erfarenhet och kunskap. Idag är vi ett komplett grafiskt center med hela produktionskedjan under samma tak.

 

I vår moderna maskinpark produceras trycksaker av högsta kvalité. De större upplagorna trycks i offsettryck och de mindre i digitaltryck eller så kallat Print on demand. Adressering och variabeldata printas med lasertryck och inkjet. I storformat använder vi oss av bläckstråleteknik för bästa resultat.

Som kund hos oss får du hjälp med allt från idé och tryck till distribution och lagerhållning – självklart Svanenmärkt.